Important Current Affairs For All Exam

Wednesday, 22 August 2018

Aug 2018 part-2

1.Who has recently received the Rajiv Gandhi Sadbhavna Award?

Ans:-Gopalkrishna gandhi


2.Who has confirmed the presence of ice on the moon

Ans:-Chandrayan-1





3.New governor of Jammu & Kashmir

Ans:-Satyapal malic


4.New governor of Bihar

Ans:-Lalji tondon



5.New governor of Haryana

Ans:Satyadev narayan arya


6.New governor of Uttrakhand

Ans:-Baby rani maury


7.New governor of Meghalaya

Ans:-Tathagat roy


8.New governor of Tripura

Ans:-Kaptan singh solanki


9.New governor of Sikkim

Ans:-Ganga prasad


10.What is the new name of Chhattisgarh capital New Raipur?

Ans:-Atal Nagar
Share:
loading...

Theme Support

Hello! We’re Fenix Creative Photo Studio